Papendal Sport en Evenementen

Ontdek de wondere wereld van de topsport

Papendal is een olympische topsporttrainingslocatie. Met een breed scala aan accommodaties. Voor iedere sporter wat wils. Ruim 400 topsporters en toptalenten, zowel olympisch als paralympisch, maken dagelijks gebruik van onze topfaciliteiten. Papendal is de thuisbasis van NOC*NSF.

Sinds 2009 heeft Papendal de status van CTO (Centrum voor Topsport en Onderwijs) gekregen. Uniek aan een CTO is dat topsporters op één locatie fulltime kunnen trainen, studeren en wonen. Met minimale reistijden. We bieden topsporters en toptalenten een breed scala aan voorzieningen en begeleiding met als doel dat de topsporters in hun sport én studie het beste uit zichzelf kunnen halen.

Managementboek (mediapartner)

Managementboek is een specialist met meer dan 20 jaar kennis en ervaring. We weten dus als geen ander het aanbod van boeken en aanverwante producten specifiek af te stemmen op de behoeftes van businessprofessionals. Op managementboek.nl vind je ruim 25.000 producten op voorraad. Naast het traditionele boek kun je bij ons terecht voor e-books, luisterboeken en spellen. Naast dit kernassortiment kunnen we bijna alle andere boeken leveren.

Bij Managementboek staat verspreiding van kennis centraal. Binnen Managementboek Academy organiseren we al sinds 2010 workshops, seminars en masterclasses. In 2016 zijn daar online trainingen aan toegevoegd. Via de Academy kun je sprekers boeken of advies inwinnen over het samenstellen van een incompanyprogramma voor je eigen organisatie of relaties.